Lex Griffioen 

Muzikanten, Pianisten 

naamLex Griffioen
adresvan Heemskerkstraat 14
postcode7622JJ
plaatsBorne
provincieOverijssel
telefoon074 266 52 03
websitewww.pianistvooreenfeestje.nl/

Omschrijving

U zoekt sfeervolle achtergrondmuziek voor uw feestje, diner of receptie? Wat dacht u van een gerenommeerd pianist, die prachtige ballads, evergreens en andere bekende nummers van popartiesten op een romantische en stijlvolle manier kan vertolken?

U geeft binnenkort een feestje in stijl? Of een receptie of diner waarbij sfeer en gezelligheid de sleutelwoorden zijn? Daar past geen harde muziek bij. Geen band die ervoor zorgt dat uw gasten elkaar niet meer kunnen verstaan. Natuurlijk kunt u een CD-tje laten draaien, maar dat is niet erg sfeervol.
Denkt u eens aan de mogelijkheid van een pianist: achtergrondmuziek die echt op de achtergrond blijft, maar wel opvalt door de kwaliteit!
Lex Griffioen heeft inmiddels vele jaren ervaring met het verzorgen van dergelijke 'easy listening'. Hij is geschoold aan het conservatorium en zijn pianospel is van professioneel niveau. Zijn repertoire is vrij uniek: Lex speelt bekende romantische popsongs, evergreens en andere sfeervolle muziek, die bij velen herkenning oproept.
Zijn repertoire is gevarieerd en bestaat uit zo'n 400 titels. Om u een indruk te geven noemen we u bijvoorbeeld: nummers van Queen, Frank Sinatra, Abba, Marco Borsato, Barbra Streisand, Billy Joel, The Beatles, maar ook mooie Franse chansons en liedjes uit bekende musicals.

Voor meer informatie en reservering kunt u telefonisch contact opnemen: 074-2665203.

Op dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor informatie over pianolessen (voor volwassenen en kinderen).

Contact per e-mail is ook mogelijk: lex.griffioen@wanadoo.nl.

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.