Musicentertainer 

Muzikanten, Pianisten 

naamMusicentertainer
adresKraaijvangerstraat 27
postcode3071MC
plaatsRotterdam
provincieZuid-Holland
telefoon010-4233142

Omschrijving

Onlangs ook op tv! Musicentertainer ''John Swaab'' voor een perfecte verzorging van uw feest of evenement. Met o.a. zang, piano en synthesiser kan hij een totale invulling geven met achtergrond- en/ of dansmuziek.

De muziekverzorging in goede handen dankzij een prof. opleiding en een grote ervaring. Stijlen zijn o.a. pop, jazz, latin, top 100, ballroom, country, dance en easy-listening. Ook in diverse talen: Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits en Frans. Hij zingt en speelt o.a. de muziek van F. Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis, Nat King Cole, Van Morrison, Rolling Stones, M. Bublé, L. Rawls, Lionel Richie, Carpenters, H. Connick, Celia Cruz, Fats Domino, Roy Orbison, Everly Brothers, Neil Diamond, Elvis Presley, Buena Vista Socialclub. Ook van Frans Bauer(waar hij voor opgetreden heeft), Hazes, Blöf, Doe Maar, Jan Smit, Rob de Nijs etc. Eigenlijk veel te veel om op te noemen. Tevens is er muziek voor de diverse feestdagen. U kunt eventueel enkele voorbeelden beluisteren op de website.

Hij voelt perfect aan hoe hij voor u met zijn muziek een goede sfeer kan maken. Deze muziekentertainer entertaint publiek van jong tot oud. Hij maakt gebruik van de beste apparatuur met de juiste afstelling die voor iedereen prettig is.

U kunt ook uw voorkeur van muziekstijl aangeven en John Swaab kan daar gemakkelijk op inspelen. Thema's kunnen bijvoorbeeld zijn : Allround, jaren 50, 60, 70, Las Vegas, Tropisch, Ballroomdance, Jazz, Country, Carribean, Hollands, Spaans, Italiaans, Frans, Duits.....
Voor verdere informatie, een vrijblijvende optie of een boeking kunt u mailen (meestal krijgt u binnen een uur antwoord) of u kunt bellen op het nummer : 010-42 331 42 of 06-26 022 537.

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.