Pianoles in Haarlem & Nieuw Vennep 

Muziekles, Pianoles 

adresBosstraat 35
postcode2153AK
plaatsNieuw Vennep
provincieNoord-Holland
telefoon0614469520

Omschrijving

Daan Treur, zelf gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium
(School voor Jong Talent) te Den Haag bij prof. Marlies van Gent en aan het
Amsterdams Conservatorium bij prof. Ludmila Baslawskaja.
Dirigent/pianist van het Nederlandsch Liturgisch Koor te Haarlem
geeft pianoles in Haarlem en Nieuw Vennep.

Wil je graag muziek leren maken op een van de mooiste instrumenten, maar niet op een wachtlijst belanden van een onpersoonlijke muziekschool?

De lessen zijn gebaseerd op het idee dat muziek maken in een staat van totale lichamelijke ontspanning gebeuren kan. Ik geef 1 op 1 pianoles, dus niet in groepsverband of duolessen, zodat ik me totaal kan focussen op specifieke problemen van de leerling en de leerling zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. Daarnaast is er in de toekomst ook de mogelijkheid deel te nemen aan groepslessen, zodat de leerlingen naar elkaar kunnen luisteren en van elkaar kunnen leren.

De lessen worden op een vast tijdstip in de week ingepland, maar mocht het een keer niet uitkomen wordt er altijd gezocht naar een oplossing om de les een andere keer die week toch door te kunnen laten gaan.

De lessen worden gegeven aan de Waldeck pyrmontstraat 30zwart (Haarlem) en in de Bosstraat 35 (Nieuw Vennep), Aangezien de vorderingen van de leerling sterk afhangen van wat er thuis aan gedaan wordt, is het een must de beschikking te hebben over een piano om op te kunnen oefenen.
Geïnteresseerd? Neem contact op via:

www.daantreur.nl

06-14 46 95 20 of mail naar:

d.treur@gmail.com

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.