Marc van Delft: Pianoles privé  

Muziekles, Pianoles 

adresAnna Paulownastraat 115 d
postcode2518BD
plaats's-gravenhage
provincieZuid-Holland
telefoon070-3459306
websitewww.marcvandelft.nl

Omschrijving

Marc van Delft:
Muzieklessen – privé
Piano, Muziektheorie, Compositie

Adres:
Anna Paulownastraat 115 d
2518 BD Den Haag
tel. 070-3459306

e-mail-adres:
meimvandelft@cs.com


Componist en Muziektheoreticus Marc van Delft studeerde aan het Haags- en Utrechts conservatorium en geeft ook pianoles - privé, naast andere lessen zoals muziektheorie, solfège en compositielessen.


Meer info is te verkrijgen op zijn website:

www.marcvandelft.nl


Voor meer info over privé-lessen kijk bij [klik op] de rubriek / het menu:

Privé-lessen

==================

Daarnaast geeft Marc ook cursussen over kunst- en muziekgeschiedenis, en elzingen en cursussen over muziektheoretische onderwerpen, zoals over de betekenis van de toonsoorten, en over antropsofie en muziek.

Meer info is te vinden op zijn website bij de rubriek cursussen en lezingen.

===================

Opmerkingen:

Het niet gestudeerd hebben kan nooit een rede zijn om de pianoles af te zeggen. In dat geval kunnen we ook aandacht besteden aan algemene muziekleer, muziektheorie, muziekgeschiedenis, of samen studeren.

Aanbevelingen i.v.m. de eerste pianolessen:

Het verdient aanbeveling voor beginners in pianoles om de eerste maand een uur les per week te nemen, en daarna te kijken hoe men verder wil, dit i.v.m. de kennismaking, de uitleg over het functioneren van de piano, en voor de intelligentere mensen is het mogelijk om vrij snel het boek van Hal-Leonard door te nemen tijdens de eerste pianolessen voordat het moeilijker wordt en het zelfstandig studeren van groter belang wordt.

Daarna kan het voor kinderen, mits ze geen langere concentratie op kunnen brengen, beter zijn om over te gaan tot een half uur les per week, of wat men wil.
De ervaring leert echter dat er tussen kinderen grote verschillen bestaan, de een is gemotiveerd en serieus en wil langer les, de ander is speels en kan zich niet lang concentreren, of is weinig gemotiveerd.




Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.