Clavis Pianoservice BV  

Winkels, Piano's 

naamClavis Pianoservice BV
adresMarnixstraat 252
postcode1016TL
plaatsAmsterdam
provincieNoord-Holland
telefoon020-6221404
websitewww.clavis.nl

Omschrijving

Clavis Piano's
een opvallende keuze!

Wij bieden u 100% kwaliteit, want u wilt dat ook! Zeker als het om de aanschaf van een piano of vleugel gaat. 't Is een kostbare investering, maar ook een emotioneel bezit voor vele, vele jaren. Dan mag je als klant inderdaad veeleisend zijn. Wij willen u graag al onze mogelijkheden laten zien op onze uitgebreide website, www.clavis.nl.

Clavis Piano's en Vleugels heeft al ruim twintig jaar ervaring in het verkopen en verhuren van piano's, Silent piano's, vleugels en Silent vleugels van Yamaha, Petrof, Gerh. Steinberg, May en Schimmel en digitale piano's, digitale vleugels en keyboards, van de merken Yamaha en Roland. De complete collecties van deze merken staan voor u speelklaar in onze showrooms in Amsterdam en Nieuwegein. Beide vestigingen hebben meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en zijn eenvoudig te bereiken.

Heeft u de website bekeken en uw instrument gevonden, maar zit u toch nog met een paar vragen? Maakt niet uit, het is altijd mogelijk om Clavis een e-mail te sturen met uw vraag of vragen. Ons e-mailadres is info@clavis.nl

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.