Pianoles in Groningen? De Pianopraktijk 

Muziekles, Pianoles 

naamSiebert Nix
adresNieuwe Boteringestraat 50
postcode9712PN
plaatsGroningen
provincieGroningen
telefoon050 312 4991
websitewww.siebertnix.nl

Omschrijving

De Pianopraktijk – Pianoles in Groningen

Al tijdens mijn pianostudie aan het Conservatorium in Groningen kreeg ik veel belangstelling voor het pianoles geven, hetgeen na jaren ervaring heeft geresulteerd in een bloeiende lespraktijk in hartje Stad Groningen!

Pianoles nemen gaat over muzikale beweging omzetten in vaardigheid. Met zin voor het instrument en oor voor zijn muziek is het een verrijking voor het leven.

Pianoles geven is observeren, reageren met gevoel voor timing en creativiteit! Dit biedt speelruimte voor de muziek. En ook als het eens wat minder gaat, zoek ik graag in die ruimte naar oplossing. Pianospelen biedt geluk, inzicht, en is leerzaam, ook voor andere zaken in je bestaan.

Voor mij is pianospelen een manier van leven!

Alhoewel mijn belangstelling vooral in het klassiek-romantisch repertoire ligt, ben ik zeer zeker in staat elke type pianist in welke stijl dan ook te coachen en op te leiden. En denk je aan het muziekvak in te gaan, bij mij ben je aan het goede adres. Ik leid op tot conservatorium niveau. Hierin veel aandacht voor repertoirkeuze, beweging, en houding.

Speciale belangstelling heb ik voor de kamermuziek in de breedste zin. Niets is mooier dan je muziek te delen met anderen.

Is je belangstelling gewekt? Lestarieven en andere info op aanvraag via siebertnix@home.nl

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.