Pianoles door gediplomeerd pianodocente 

Muziekles, Pianoles 

naamEline van Vroonhoven, pianiste
adresTextielplein 77
postcode5046RK
plaatsTilburg
provincieNoord-Brabant
telefoon0630944805
websitewww.elinevanvroonhoven.nl

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goede pianodocente in de omgeving Tilburg? Dan bent u hier aan het goede adres!

Wat ik doe:
Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden, in elk gewenst genre. De bedoeling is om bij iedere leerling een goede basis op te bouwen waardoor het instuderen van niewe muziek steeds makkelijker gaat. Daarnaast is speelplezier uiteraard belangrijk!

Hoe, wat, waar:
De lessen vinden plaats in een leskamer bij mij thuis (Tilburg, oud-noord), waar een mooie Bechstein-vleugel staat om op te spelen. Lessen vinden in principe elke week plaats, de duur van de les is een half uur. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Lesprijzen: €170 voor een pakket van 10 lessen (a 30 min).
(*voor leerlingen vanaf 21 jaar moet ik 21% BTW rekenen)

Over mij:
Ik begon op mijn achtste met pianolessen, op mijn 16e werd ik toegelaten tot het conservatorium in Tilburg, alwaar ik in 2007 afstudeerde met het cijfer 9, als uitvoerend en docerend musicus. Hierna heb ik mij, naast andere werkzaamheden, nog 2 jaar verdiept tijdens een masteropleiding in Maastricht (kamermuziek & solospel), waar ik ook ben afgestudeerd met het cijfer 9. Naast het vele begeleiden van zowel solisten, koren als dansers, ben ik begonnen met het opstarten van een eigen lespraktijk aan huis. Ervaring in het lesgeven heb ik opgedaan bij diverse muziekscholen, oa Factorium Tilburg, Nieuwe Veste Breda en Kunstkwartier (Geldrop/Neunen).
Voor meer informatie over mij, zie: www.elinevanvroonhoven.nl

Interesse?
Bij interesse kunt u per mail of telefonisch contact met mij opnemen. Hier kunt u terecht met eventuele vragen en we kunnen een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende proefles.

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.