Pianolessen bij De Gooische Muziekschool 

Muziekles, Pianoles 

naamDe Gooische Muziekschool
adresdr. Schaepmanlaan 8
postcode1402BT
plaatsBUSSUM
provincieNoord-Holland
telefoon0356936596
websitewww.degooischemuziekschool.nl

Omschrijving

De Gooische Muziekschool geeft pianoles in Bussum, Laren, Hilversum, Huizen, Weesp en ook Les-aan-Huis.

Pianolessen bij De Gooische Muziekschool worden gegeven door gediplomeerde docenten die al jarenlang verbonden zijn aan de muziekschool. Er kan gekozen worden voor diverse richtingen zoals klassiek, lichte muziek ( jazz, pop of rock), maar ook voor improvisatie.

Kinderen vanaf 7 jaar, tieners en volwassenen kunnen starten met privé- of duoles piano. Notenkennis of andere muzikale opleiding zijn niet nodig. Ben je jonger volg dan de cursus Music for Little Mozarts. Een fantastische cursus voor kinderen van 5 en 6 jaar. Samen gaan ze op een muzikale ontdekkingsreis met Beethoven Beer en Mozarts Muis en leren aan de hand van verhaaltjes hoe ze piano moeten spelen.

Voor volwassenen hebben we onder het mom, “nooit te oud voor muziekles” de basiscursus piano. In een groep van 3 tot 5 personen gaan volwassenen samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van de piano. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortraining en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. Deelnemers leren daarnaast ook improviseren.

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.