Pianoles Goes 

Muziekles, Pianoles 

adresBeukenstraat 58
postcode4462TT
plaatsGoes
provincieZeeland
telefoon0612803741
websitewww.estelvanopdorp.nl

Omschrijving

Gediplomeerd pianodocent heeft nog plek.

Pianospelen is ontzettend leuk! Iets voor jou?

Na een drukke dag even heerlijk alles van je afzetten en wegdromen bij de muziek die je zelf maakt. Dan maakt het niet uit of je manager bent van een groot bedrijf of van de BV thuis. Iedereen heeft op zijn eigen manier behoefte aan ontspanning. Weg uit de hectiek van alledag. Kom leer pianospelen, ontdek de taal van de muziek en ontdek hoe mooi dat kan zijn.

Er zijn verscheidene onderzoeken die aantonen dat muziek maken en in het bijzonder pianospelen erg goed is voor de ontwikkeling van de hersenen van kinderen. Er worden door het leren pianospelen ontzettend veel verbindingen gelegd tussen de verschillende hersenhelften. Waardoor kinderen op latere leeftijd socialer zijn, beter in talen en wiskunde. Ik geef geen garanties wat dat betreft maar bij mij leer je wel goed pianospelen.

Sinds 2009 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium zijnde master in music.
Voorafgaand aan m’n master heb ik een jaar op Cuba gestudeerd aan het conservatorium van Havana. Al met al van vele markten thuis en inmiddels 15 jaar ervaring met het geven van pianoles aan jong en oud.
Van Bach tot Dolf de Kinkelder, van Chick Corea tot Brad Mehldau. Al deze zijn ooit ergens begonnen. Het is aan jou om aan te geven in hoeverre jij je talenten wil ontplooien.

Kom lessen bij van Opdorp Pianoschool te Goes. Mocht je liever bij jou thuis les hebben, dat kan ook.
Vragen? Bel/ mail gerust of kijk op www.estelvanopdorp.nl


Hartelijke groet,
Estèl van Opdorp

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.