Nieuwe en gebruikte piano's en vleugels 

Instrumentverhuur, Piano's 

naamDe Pianowinkel
adresHuizerweg 80a
postcode1402AG
plaatsbussum
provincieNoord-Holland
telefoon06-25598391
websitewww.depianowinkel.nl/

Omschrijving

UDe Pianowinkel is een samenwerkingsverband van pianodocenten en pianostemmers uit ‘t Gooi. Deze combinatie staat borg voor kwaliteit en maakt het mogelijk om advies op maat te geven. De opzet van de winkel is het aanbieden van eersteklas piano’s in diverse prijsklassen.

U kunt bij ons terecht voor gerenommeerde merken als Seiler, Schimmel, Yamaha, Kawai, Petrof, Görs & Kallmann, Ritmüller, May Berlin Wendl & Lung en Ritmüller. Bij de keuze voor deze merken is uitdrukkelijk gelet op de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is er rekening gehouden met de verschillen in klankkleur.

De Pianowinkel gespecialiseerd in de betere tweedehands piano’s. Elke gebruikte piano wordt nagekeken en gereinigd. Vervolgens wordt de piano afgeregeld, gestemd en geïntoneerd. Indien nodig worden delen van de kast opnieuw gepolitoerd of gefineerd. Uitgangspunt is dat elk instrument er weer optimaal bij komt te staan.
De Pianowinkel geeft 5 jaar garantie op alle instrumenten, zowel nieuw als gebruikt.

Een piano huren kan al voor € 44,- per maand. Dit is inclusief een pianobank en een pianolamp en inclusief twee stembeurten. Vraag naar de huurkoopregeling die het mogelijk maakt om voordelig piano te spelen zonder dat dit verplichtingen met zich meebrengt.
De Pianowinkel is lid van de NPMB.


Openingstijden:
Vrijdag 14.00 -18.00 / 19.00 -21.00 uur
Zaterdag 11.00 -17.00 uur
en op afspraak

Copyright © 2008 piano-aanbod.nl | Alle rechten voorbehouden.